Quality Parket

Vele klanten gingen u al voor in de keuze voor een houten vloer van Quality Parket. Wij leveren al vele jaren houten vloeren in voornamelijk Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook daarbuiten is onze goede naam en uitstekende service al bekend. U kunt op onze gewone website ook een indruk krijgen van de al door ons gelegde vloeren. Kijk daarvoor eens op www.qualityparket.nl.


Dennebos Flooring

Op deze pagina vind u een selectie van de vloeren die wij leveren. Alle vloeren zijn van Dennebos Flooring wat inhoud dat u een vloer kiest van een uitermate hoge kwaliteit. Alle vloeren van Dennebos Flooring zijn gemaakt onder FSC of PEFC- keurmerk, waardoor ook u een bijdrage kunt leveren aan een duurzaam gebruik van onze bossen en de tropische bossen.

Vloerverwarming en houten vloer.

Vaak wordt er verondersteld dat een houten vloer niet gelegd kan worden op vloerverwarming. Dit is een groot misverstand. Een heleboel houten vloeren kunnen gelegd worden op vloerverwarming, maar meestal is de garantie tot aan de deur. Dennebos Flooring gaat hierin verder en geeft hier gewoon garantie op, mits er aan hun (goed uitvoerbare) eisen wordt voldaan. Het hout zal uiteraard meer warmteweerstand hebben dan PVC, maar de houten vloeren van Dennebos zijn door hun unieke eigenschappen niet veel isolerender dan bv laminaat.


Dark
Dark
Grey
Grey
Nature
Nature
Sepcial
Sepcial
White
White